Fiyat | : | 35,00 TL |
Nuka -Organik Lavanta Suyu Cam Şişe 250 ml
Latince Adı: Lavandula hybrida
Ürün kalitesi, Geleneksel
Elde Ediliş Şekli: Damıtma
Menşei: Türkiye
Ambalaj : Cam Şişe
Lavanta Suyu Yatıştırıcı Ve Uyarıcı Özelliği Vardır. Migren Ağrıları İçin Faydalıdır. Romatizma Ağrılarını Hafifletmede Faydalıdır. Mikrop Öldürücü Özelliğe Sahiptir. Ciltte Oluşan Aknelerde Faydalıdır.
Faydaları; Menopoz dönemlerindeki ve normal şartlardaki sıcak basmasında, serinletici ve rahatlatıcı olarak, böcek sokmalarında, güneş yanıklarında, güneş sonrası nemlendirici olarak, bebek cildi ve alt temizliğinde tıraş sonrası sprey olarak ve en önemlisi Amerika’da yapılan bir araştırmada gece yatmadan saça uygulanan lavanta suyu sayesinde ortalaması büyük bir başarı ile saçlarda doğal bir artma saptanmıştır, lavanta içerisindeki uçucu bileşenler sayesinde sakinleştirici, rahatlatıcı ve kötü kokuları giderici özelliğe de sahiptir.
Diğer Özellikler | |
---|---|
Stok Kodu | NU22151 |
Marka | Nuka |
Stok Durumu | Var |
İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler
![]() Purneva Doğal, 2013'ten beri desteğiniz ve güveniniz ile doğal ve sağlıklı ürünlerimizi yurtiçinde ve yurtdışında tercihi doğallık olanlara ulaştırıyor. |
KURUMSAL | İLETİŞİM | ||
Hakkımızda | ![]() |
|||
Kullanım Şartları | ![]() |
|||
Müşteri Memnuniyeti | ![]() |
|||
Cayma, iptal ve İade | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.